Højkvalitets sirup lavet på naturlige ekstrakter af karamel – yderst velegnet til brug i drinks eller blandet op med vand.
Generelt
Marie Brizard blev lanceret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.
Alle sirupper er baseret på 100% rørsukker og naturlige råvarer, som er udvalgt fra de bedste plantager verden over. De allerfleste sirupper er endvidere lavet uden konserveringsmiddel.
Derfor er Marie Brizard sirupper og likører det naturlige valg for professionelle i barverdenen.
Marie Brizard Karamelsirup er lavet på naturlige ekstrakter af karamel, som giver den rigtige smag af karamel i denne sirup.
Nyd Marie Brizard Karamelsirup i kold eller varm kaffe, te, kakao. Anbefalet fortyndingsforhold 1:5-7.
Om Marie Brizard Wine & Spirits
Marie Brizard blev født i Frankrig, 1714, og var datter af en bødker. I januar 1755 stødte hun på en vestindisk sømand, liggende midt på gaden, bevidstløs og med høj feber. Brizard tog ham med hjem og tog sig af ham indtil han igen var ved godt helbred. Som tak for at hun havde redet hans liv, gav han hende det eneste han ejede – en hemmelig opskrift på en ekstraordinær anislikør. Senere samme år gik hun sammen med sin nevø Jean-Baptiste Roger og grundlagde Marie Brizard & Roger Company. Firmaet skulle gå hen og blive en af de største producenter af vin og spiritus i verden.
Relaterede nyheder
Navn | Caramel Sirup MBWS |
Varenummer | siru5152 |
Vejledende udsalgspris inkl. moms | 105,00 kr. |
Alkoholprocent | 0.00 |
Volume | 0.70 |
Oprindelsesland | Spanien |